Sponsorar/samarbeidspartnarar

GULLSPONSORAR 2022

Våre gullsponsorar bidreg med en anselig sum pengar inn i kassa. Dette er kjækomne midlar inn i eit rekneskap som ikkje alltid gåt i pluss når vi arrangerar konsertar. 

Andre sponsorar som bidreg etter søknad

WEST MEKAN
Ble etablert i 1970 på Nordfjordeid i Stad Kommune. Vi startet som en underleverandør til lystbåtindustrien, men mye har skjedd siden da.
Gjennom en målrettet satsing på personell, produktutvikling og maskininvesteringer har vi bygget oss opp til å bli en solid og anerkjent leverandør av kvalitetsprodukter til både private og profesjonelle brukere. Våre produkter er:
  • Passasjerstoler for ferge og hurtigbåt
  • Propellanlegg med fast og vribar propell, diameter opptil 2 m for vribar og 3 meter for fast propell.
  • Maskinerte og sveiste produkt etter kundens spesifikasjoner/ønsker.


BERG-HANSEN
er partner med et av verdens største reisebyråer, Carlson Wagonlit Travel (CWT). CWT er representert i 150 land med over 3000 byråer. For Berg-Hansens kunder betyr dette blant annet lokal tilstedeværelse og tilgang til gunstige priser i hele verden.

Coop Prix
er ei lågpriskjede for daglegvarer som er ått og driven av Coop. Butikkjeda har til saman over 300 butikkar spreidde over heile landet, og vår sponsor er Coop Prix i Selje.
SIMONA STADPIPE
Siden vi startet selskapet i 1995, har vi utviklet oss til å bli blant landets fremste spesialister på avanserte rørsystemer. Med Stadhavet som nærmeste nabo har vi kampen mot naturkreftene i ryggmargen. Det kjennetegner oss som bedrift. Tålmodighet, å gripe sjansen, levere kvalitet og ha jobben som livsstil er holdninger som har gjort oss til den bedriften vi er. Som kunde hos SIMONA Stadpipe kan du være trygg på å få verdensledende ekspertise gjennom hele verdikjeden fra prosjektering og design, til produksjon, installasjon og testing, til overlevering av ferdig anlegg.
Hofseth Syvde (Hofseth AS) holder til i Vanylven kommune og er et ombrukt meieri som ble kjøpt opp for over 10 år siden. Vi er spesialister på å produsere ferdige porsjoner, pakket i poser og multipakninger til forbrukerbruk, men leverer også et bredt spekter av andre frosne produkter.

Sunnivakoret er takknemleg for at våre sponsorar gir bidrag til det økonomiske grunnlaget vi treng for å kunne halde øvingar, konsertar etc., og slik utvikle og styrke musikk- og kulturlivet i regionen.

Ta kontakt dersom DU ynskjer å støtte koret!