Sponsorar/samarbeidspartnarar

Våren 2021 ble Sunnivakoret tildelt 100 000 fra Sparebankstiftelsen i Sparebanken Vest. 
Disse midlene kjem godt med når vi har ikkje har hatt drift i koret på nesten to år. 

GULLSPONSORAR 2022

Våre gullsponsorar bidreg med en anselig sum pengar inn i kassa. Dette er kjækomne midlar inn i eit rekneskap som ikkje alltid gåt i pluss når vi arrangerar konsertar. 

Andre sponsorar som bidreg etter søknad

BERG-HANSEN
er partner med et av verdens største reisebyråer, Carlson Wagonlit Travel (CWT). CWT er representert i 150 land med over 3000 byråer. For Berg-Hansens kunder betyr dette blant annet lokal tilstedeværelse og tilgang til gunstige priser i hele verden.

Coop Prix
er ei lågpriskjede for daglegvarer som er ått og driven av Coop. Butikkjeda har til saman over 300 butikkar spreidde over heile landet, og vår sponsor er Coop Prix i Selje.
Mowi
Mowi driver virksomhet i 25 land. De har aktivitet langs hele kysten fra Flekkefjord i sør til Kvænangen i nord. Mowi ønsker å støtte opp om lokalsamfunnene hvor de har aktivitet. Derfor har de i en årrekke støttet ulike tiltak langs kysten i hele landet. Mowi heier på aktivitet og tiltak i regi av frivillige som bidrar til å gjøre lokalsamfunnene enda bedre. 
Vanylven kommune ligg lengst sørvest på Sunnmøre, i Møre og Romsdal fylke, og har omlag 3 150 innbyggjarar. Saman med kommunane Sande, Ulstein, Hareid, Ørsta og Volda utgjer vi 50 000 innbyggjarar. 
Kommunen har eit mangfaldig næringsliv og aktive bygdemiljø. Ein geografi som strekkjer seg frå opne kystlandskap til indre dalføre gjer uendelege moglegheiter for friluftsliv og naturopplevingar

SIMONA STADPIPE
Siden vi startet selskapet i 1995, har vi utviklet oss til å bli blant landets fremste spesialister på avanserte rørsystemer. Med Stadhavet som nærmeste nabo har vi kampen mot naturkreftene i ryggmargen. Det kjennetegner oss som bedrift. Tålmodighet, å gripe sjansen, levere kvalitet og ha jobben som livsstil er holdninger som har gjort oss til den bedriften vi er. Som kunde hos SIMONA Stadpipe kan du være trygg på å få verdensledende ekspertise gjennom hele verdikjeden fra prosjektering og design, til produksjon, installasjon og testing, til overlevering av ferdig anlegg.
Hofseth Syvde (Hofseth AS) holder til i Vanylven kommune og er et ombrukt meieri som ble kjøpt opp for over 10 år siden. Vi er spesialister på å produsere ferdige porsjoner, pakket i poser og multipakninger til forbrukerbruk, men leverer også et bredt spekter av andre frosne produkter.

Sunnivakoret er takknemleg for at våre sponsorar gir bidrag til det økonomiske grunnlaget vi treng for å kunne halde øvingar, konsertar etc., og slik utvikle og styrke musikk- og kulturlivet i regionen.

Ta kontakt dersom DU ynskjer å støtte koret!